Bedriftsrådgivning regnskap

Vi er din foretrukne økonomirådgiver som hjelper deg med å se muligheter og finne løsningene som skaper verdi for din bedrift.


Med en god støttespiller rundt økonomien din får du mer tid til å gjøre det du er best på: Produktivt og inntektsbringende arbeid.

Vi hjelper deg til å treffe de riktige valgene rundt økonomien til deg og din bedrift. Vi er en samtalepartner som kan bistå i ulike faser. Vi kan bidra i tidlige faser rundt etablering, budsjettering og likviditetsplanlegging. Vi hjelper deg også med tilpasning av rutiner, lønnsomhetsanalyser, prosjektoppfølgning, offentlige støtteordninger og controllerarbeid.

Vi er opptatt av at våre tjenester gir nytteverdi og økt lønnsomhet for våre kunder, samt at tjenestene skal kommuniseres på en oversiktlig og tydelig måte.

Vi holder oss løpende oppdatert med det siste innen lover og regler og vi har et bredt kompetansenettverk internt i kjeden og eksternt mot andre samarbeidspartnere. Vi tar gjerne oppdrag ut til kunder og jobber på deres kjernesystem.

Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon.