Vil du bli vår nye lønnsrådgiver?

Er du en erfaren lønnsrådgiver som ønsker å bli en del av vårt dedikerte team og spille en sentral rolle i vår suksess?

KL Økonomi og HR AS består av 40 ansatte, hvorav 9 stk som jobber med lønn og HR. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Trekanten på Vestre Rosten. Kontoret har røtter tilbake til 1970-årene og er en solid aktør i Midt-Norge. Fra juni 2021 ble vi en del av Saga KL. Gjennom vårt samarbeid er vi en del av Norges største regnskapsfranchiseforetak, med ca. 500 ansatte totalt. Vi er en engasjert og glad gjeng, og vi har et stort fokus på å skape en god arbeidsplass hvor folk trives. Hos oss er de ansatte gode på kunnskapsdeling og de har en allsidig utdanning og erfaring fra regnskap, lønn, årsoppgjør, IT, rådgivning og HR.

I dagens samfunn, hvor det er stort fokus på effektivisering av rutiner og prosesser, er det viktigere enn noen gang å ha en god sparringspartner som er genuint interessert i kundens hverdag og utfordringer. Det å ha et nært og tett samarbeid med kunden vil for oss alltid slå hvilken som helst robot.

Som en del av vår vekst søker vi nå en erfaren lønnsrådgiver. Du vil være sentral i vårt lønn/HR-team.

Du vil jobbe med egen kundeportefølje, både selvstendig og i team. Du er trygg i rollen som konsulent og kan ta på deg oppdrag ute hos kunder.

Du vil også bygge sterke relasjoner med kundene og være en sentral ressurs for de. Din evne til å forstå kundenes utfordringer og behov vil være avgjørende for å skape verdi gjennom skreddersydde løsninger innen lønn og HR. Hos oss vil du får en variert hverdag, med innblikk i mange spennende bransjer. I tillegg til å gjøre løpende lønnsarbeid, er vi en viktig støttespiller og rådgiver for kundene våre.

Vi søker deg som har:

  • Erfaring fra lønnsområdet.
  • God kjennskap til lønn i forhold til innberetningsplikt og aktuelle lover og regler.
  • Interesse for og erfaring med ny teknologi innen lønnsområdet.
  • Evne til å bygge relasjoner og forstå kundenes behov innenfor lønn og HR-området.
  • En framoverlent holdning og vilje til å bidra til vår og kundenes utvikling.
  • Evnen til å jobbe selvstendig og som en lagspiller.

Vi tilbyr:

Vi er en engasjert og positiv gjeng med et sterkt fokus på å skape en trivelig arbeidsplass. Våre ansatte deler kunnskap og har allsidig utdanning og erfaring innen regnskap, lønn, årsoppgjør, rådgivning, IT og HR.

Vi legger rette for personlig vekst og faglig utvikling gjennom støtte til videreutdanning, sertifiseringsløp, og deltakelse i interne kurs.

Hos oss er det kort vei til beslutningene og alle har mulighet til å påvirke sin arbeidsplass.

Høres dette ut som deg? Ta kontakt med Hilde på epost hilde.saeterhaug@kl.no eller ring +47 926 67 207.

Bli bedre kjent med Trine og Jostein, og deres hverdag hos KL Økonomi og HR her.

To kvinnelige og to mannlige kolleger smilende engasjert i en diskusjon rundt et møtebord i et lyst kontor, illustrerende et samarbeidsorientert arbeidsmiljø i Saga KL Trøndelag.
To menn og en kvinne som smiler og spiller shuffleboard på kontoret, og fremmer teambygging og moro på arbeidsplassen Saga KL Trøndelag.

KL Økonomi og HR