Vi søker erfaren økonomirådgiver

VI SØKER FLERE HVERDAGSHELTER FOR VÅRE KUNDER

Er du en erfaren Økonomirådgiver som ønsker å bli en del av vårt dedikerte team og spille en sentral rolle i vår suksess?

KL Økonomi og HR AS består av 40 ansatte, og vi holder til i moderne lokaler i Trekanten på Vestre Rosten. Kontoret har røtter tilbake til 1970 årene og er en solid aktør i Midt-Norge. I juni 2021 ble vi en del av Saga KL, hvor vi gjennom vårt samarbeid er en del av Norges største regnskapsfranchiseforetak, med ca. 500 ansatte totalt.

Vi i KL Økonomi og HR er en engasjert og glad gjeng og vi har et stort fokus på å skape en god arbeidsplass hvor folk trives. Hos oss er de ansatte gode på kunnskapsdeling og de har en allsidig utdanning og erfaring fra regnskap, lønn, årsoppgjør, IT, rådgivning og HR. Vi omfavner helheten, hvor regnskap, lønn og HR går hånd i hånd med vårt IT-team. Det er helheten som gjør at vi klarer å bistå våre kunder med å skaffe seg et konkurransefortrinn. Gjennom vår rådgivning hjelper vi kunden med å effektivisere hele bedriftens økonomifunksjon, uavhengig av bransje eller organisasjon.

Som en del av vår vekst søker vi nå en erfaren økonomirådgiver. Du vil jobbe med egen kundeportefølje, både selvstendig og i team. Vi søker deg som er trygg i rollen som konsulent, og som like gjerne kan jobbe ute hos kunden, som en dag inne på kontoret. Vi ønsker at du vil bygge en god relasjon med kundene, og være en sentral ressurs for dem. Din evne til å forstå kundenes utfordringer og behov vil være avgjørende for å skape verdi gjennom de skreddersydde løsningene vi tilbyr. Hos oss vil du få muligheten til å forme egen hverdag. I tillegg til å gjøre løpende regnskapsarbeid, vil du være en viktig støttespiller og rådgiver for kundene våre.

Vi søker deg som har:

  • Erfaring fra økonomi/regnskap
  • Bachelor eller master i økonomi eller tilsvarende
  • Interesse for effektivisering og utvikling av våre tjenester
  • Evne til å bygge gode relasjoner
  • En positiv og framoverlent holdning
  • Evnen til å jobbe selvstendig og som en lagspiller
  • Et ønske om å være med å bidra til et godt arbeidsmiljø

 

Vi tilbyr:
Du vil bli en del av en engasjert og positiv gjeng med et sterkt fokus på å skape en bra og solid arbeidsplass.

Vi legger til rette for personlig vekst og faglig utvikling gjennom støtte til videreutdanning, sertifiseringsløp, i tillegg til deltakelse i interne kurs.
Hos oss er det kort vei til beslutningene og alle har mulighet til å påvirke sin arbeidsplass. Du vil være en del av en kultur som er preget av åpenhet, mestring og engasjement.

Høres dette ut som deg? Eller kanskje du har noen spørsmål?

Ta kontakt med Hilde på epost hilde.saeterhaug@kl.no
Vi behandler søknader fortløpende.

To kvinnelige og to mannlige kolleger smilende engasjert i en diskusjon rundt et møtebord i et lyst kontor, illustrerende et samarbeidsorientert arbeidsmiljø i Saga KL Trøndelag.
To menn og en kvinne som smiler og spiller shuffleboard på kontoret, og fremmer teambygging og moro på arbeidsplassen Saga KL Trøndelag.

KL Økonomi og HR