Karriere i Saga KL Trøndelag

To menn og en kvinne som smiler og spiller shuffleboard på kontoret, og fremmer teambygging og moro på arbeidsplassen Saga KL Trøndelag.

Ledige stillinger

Lønnsrådgiver

Er du en erfaren lønnsrådgiver som ønsker å bli en del av vårt dedikerte team og spille en sentral rolle i vår suksess?

Kontor: Kl Økonomi og HR AS
Arbeidssted: Tiller, Trondheim

Gå til stillingsutlysning

Teammedlemmer i Saga KL Trøndelag som analyserer data på en stor skjerm med statistikk, fremhever samarbeid og datadrevet beslutningstaking i et moderne kontormiljø.

Møt Jostein i hverdagen på kundesenteret

– Godt arbeidmiljø og mulighet for utvikling

Bli kjent med Jostein og hans daglige opplevelser på kundesenteret, der han aktivt engasjerer seg i oppgaver innen IT og automasjon. Med et fokus på å levere førsteklasses service, deler Jostein sin lidenskap for teknologi og hvordan han daglig bidrar til å skape en positiv atmosfære.

Hos oss verdsetter vi et godt arbeidsmiljø, og vi legger til rette for muligheter som fremmer personlig og faglig utvikling. Gjennom Josteins historie får du innsikt i vårt engasjerte fellesskap og hvordan vi arbeider sammen for å skape trivsel og suksess for hverandre og våre kunder.

Er du student og ønsker arbeidserfaring fra regnskapsbransjen?

Internship eller praksisopphold

Et internship eller praksisopphold hos Saga KL Trøndelag er en verdifull mulighet til å skaffe seg relevant arbeidserfaring innen regnskapsbransjen. Du som student får prøve å anvende teori fra studiene dine i en virkelig arbeidssituasjon, mens vi får et innblikk i hva som rører seg i utdanningsverdenen. I perioden får du en mentor og blir grundig oppfulgt hver gang du kommer på jobb. Vi finner sammen ut oppgaver som er relevante for ditt utdanningsløp.

 

Har du lyst til å bli intern hos oss? Ta gjerne kontakt med Hilde på epost hilde.saeterhaug@kl.no eller på +47 926 67 207.

Teamarbeid i fokus med to menn og en kvinnelig kollega som diskuterer prosjekter rundt et møtebord med en bærbar datamaskin, fremhever samarbeid og kommunikasjon på kontoret til KL Økonomi og HR.