Våre tjenester

Økonomi

Moderne løsninger gir oversikt og kontroll

Regnskap handler om mer enn teknisk bokføring. Det bedriften gjerne trenger, en sparringspartner som klarer å ha et overblikk over helheten til bedriftens økonomiske syklus. Først da kan man dra nytte av alle moderne løsninger som finnes tilgjengelig. Hos oss får man en dedikert samarbeidspartner som jobber med å ivareta helheten, samtidig som man leverer et styringsverktøy som bedriften kan bruke aktiv i hverdagen. Les mer.

HR

Hjertet av enhver virksomhet

HR, eller Human Resources, er hjertet av enhver virksomhet da det tar seg av alle aspekter ved menneskelige ressurser. Fra ansattes velvære og utvikling til håndtering av arbeidsavtaler, lønn og sykefravær, er HR avgjørende for en effektiv arbeidsplass. Vårt HR-avdeling tilbyr skreddersydde tjenester som bistand til rekruttering, medarbeiderutvikling, personalhåndbok og juridisk veiledning, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Les mer.

Lønn

Riktig lønn til riktig tid, innenfor trygge rammer

Vi hjelper gjerne din bedrift med å ivareta lønnsfunksjonen, uansett om det er på kort- eller langvarig basis. Det vil også være mulig å outsource deler av lønns- og personalarbeidet i bedriften.

Vi er behjelpelig med informasjon og råd for hvordan komme i gang med prosessen. Les mer.

Primærnæring

Økonomitjenester for din primærnæring

Primærnæringen har spesifikke økonomiske behov som krever tilpassede regnskap og økonomisk rådgivning for å imøtekomme krav, lover og regler.
Les mer.

Bærekraft

Bærekraftige veier for økonomisk suksess

Bærekraft er mere enn bare miljø og klima. Bærekraft handler også om sosiale forhold og økonomi. Bærekraft sikrer langsiktig lønnsomhet og verdiskaping for bedrifter. Vi tilbyr kursing i personlig økonomi og hjelper deg med klimaregnskapet. Les mer

SAMMEN SKAPER VI RESULTATER